Debat-gruppen på terrassen #3

Jeg ved snart ikke hvad jeg skal gøre ved den eksperimenterende gruppe ude på terrassen. Bamse har længe klaget over slaphed i alle dele af samfundet. Ikke mindst honning-produktionen halter langt bagefter, og er præget af sløvsind og dovenskab, udtalte den stenhårde Bamse. Han mener generelt, at løsninger bør findes i oprør og selvjustits.

Altså foreslog han at danne en milits, hvorefter han straks udråbte sig selv som ubegrænset Storleder. Jeg mener det bogstaveligt med udråbte, for flere naboer spurgte til "alt den ståhej" i min have. Da jeg forklarede sammenhængen, var det som om at folk mistede interessen, og skyndte sig hjem med deres bekymrede blikke?

Nå, men Keld sagde bare "det ka vi da godt" (Keld har været lidt apatisk efter det der med svampene). Andrea fulgte bagtrop, men udtrykte som sædvanlig bekymring. Da Bamse sagde at han nu ledede den nye verden, og at sådan en milits krævede våben, begyndte Andrea at græde. Bamse reagerede kvikt, og han udnævnte Andrea til ledende bagfugl, med ret til fuld trøst. Det hjalp lidt på Andreas humør. I mellemtiden var Keld døset hen, og nu ævlede Bamse løs om behovet for nye milits-kurser for slatne dyr...

Jeg håber sgi' ikke at Bamse ved hvor man finder våben.